MERSİN / MEZİTLİ - Kale Ortaokulu

ÖĞRENCİLERE EBA TANITIMI

Bilişim Teknolojileri Rehber öğretmenimiz Hilal SAĞLIYAN, sınıflar bazında tüm öğrencilere EBA´yı nasıl daha etkin kullanacaklarını tanıttı.

EBA (Eğitim Bilişim Ağı)´nın yeterince tanınmadığı ve kullanılmadığının tespit edildiğinin ifade edildiği Resmi Yazının yayınlanması üzerine öğrencilerin EBA´nın sunduğu etkinliklerden ve yeniliklerden haberdar edilmeleri çalışmasına başladık. Hilal SAĞLIYAN sınıflar bazında EBA tanıtım sunumu yaparak, öğrencileri bu platformu daha etkin kullanmaları konusunda bilinçlendirdi ve motive etti. Özellikle EBA Ders modülünün kullanımında ilgi gösteren öğrencilerimiz, internete girebildikleri her ortamda sınıf ortamından bağımsız şekilde dersleri tekrar edip konuları pekiştirebileceklerini öğrendiler.

Yayın: 11.01.2016 - Güncelleme: 11.01.2016 11:30 - Görüntülenme: 676